Как да се сдобием с LEI в България?

Както името подсказва, Legal Entity Identifier (LEI) се изисква за всяко юридическо лице, което редовно се включва във финансови транзакции. Получаването на LEI е просто, свежда се до избор на подходящ доставчик на услуги за регистрация и попълване на заявление. Оттам доставчикът на услуги ще потвърди вашите данни и ще се свърже обратно с вас, с LEI номер.

Как да вземем LEI номер? 

Регистрирането на Legal Entity Identifier (LEI) е прост процес. Свежда се до избор на подходящ доставчик на услуги и попълване на формуляр за кандидатстване. Оттам доставчикът на услуги ще потвърди предоставените от вас данни и ще се свърже обратно с вас, с LEI номер/код.


Кой издава LEI номера? 

Местните Доставчици на Услуги (LOUs) са отговорни за издаването на LEI-ове. След това, Глобалната Фондация на Юридически Лица (GLEIF) въведе Регистрационни Агенти (RAs). RA работи в сътрудничество с LOUs и ви помага в процеса по получаване на LEI.

Успехът на RA зависи от способността му да опрости процеса на регистрация и подновяване на LEI.

Таксите, начислени за издаване и поддръжка на LEI, са изцяло работа на LOU или RA. 

LEI Регистърае официален RA. Успяхме да изградим база от лоялни клиенти, като направихме процеса по регистрация на LEI прост, автоматизиран, бърз и достъпен. LEI Регистъра успя да поддържа най-ниските цени на пазара. Всичко това, като същевременно поддържа активно 7 дни в седмицата поддръжка на клиенти на местни езици по целия свят.

РЕГИСТРИРАЙТЕ ВАШИЯТ LEI СЕГА 


Процесът по регистриране на LEI

1. Започнете с попълване на формуляра за кандидатстване. LEI Регистъра създаде изключително ефективна система с автоматично попълване на фирмени данни. Завършването на формуляра не трябва да отнеме повече от 2 минути.

2. Включете допълнителни документи, когато е необходимо. Това е нужно само ако името ви не е включено в местния бизнес регистър или когато трябва да докажете връзка с компания майка. 

3. LEI Регистъра има налични отстъпки за многогодишни регистрации и автоматично подновяване.

4. Изберете опция за плащане

5. Ще получите потвърждение на вашия LEI код в рамките на няколко часа. Проследете поръчката си тук. 


Как цените на LEI Регистъра са толкова достъпни? 

LEI Регистъра е официален Регистрационен Агент – ние помагаме на юридически лица да кандидатстват за нови LEI кодове или да прехвърлят и подновяват съществуващи LEI кодове от началото на 2018. Ние успешно преследвахме целта си да направим процеса по  регистрация на LEI прост, автоматизиран, бърз и достъпен. В LEI Регистъра поддържаме ниски маржове на печалба и вярваме в изграждането на дългосрочни бизнес отношения.

LEI Регистъра изгради лоялна клиентска база, като предлага най-ниските цени на пазара, същевременно поддържа активна 7 дни в седмицата поддръжка на клиенти на местен език в 35 държави.  

Ние валидираме вашите регистрационни данни в сътрудничество с нашият  GLEIF акредитиран партньор LOU RapidLEI (Ubisecure Oy).

РЕГИСТРИРАЙТЕ ВАШИЯТ LEI СЕГА