Какво е LEI-search?

Нуждаете се от Legal Entity Identifier? Тогава LEI Search може да бъде най-доброто решение за Вас!


Какво е LEI-search?

LEI-search.info предлага най-важната информация, когато става дума за доставчици на Legal Entity Identifier. Потенциални клиенти могат лесно да намерят най-подходящия доставчик на LEI код, базирайки се на цената на LEI кода, средно време за обработка на LEI кода, методи на плащане или език на уебсайта. Таблицата на Legal Entity Identifier може да се подреди по цена на регистрация, цена на подновяване или по средно време на обработка.

LEI-search.info е събрала ценната информация за доставчици на LEI и я носи на интересуващите се от LEI код хора за лесна употреба. LEI search може да Ви спести време и пари!

Посетете LEI-Search.info и намерете правилния доставчик на Legal Entity Identifier!

Как да използвате LEI-search?

ДОСТАВЧИЦИ НА LEI

LEI-search.info Уеб разделът “Доставчици на LEI” на страницата пренасочва потребителя (когато се кликне) към таблица на доставчик на Legal Entity Identifier, където е възможно да се получи удобен преглед на всички доставчици на LEI код в момента на пазара. Потребителите трябва да изберат страната, от която бихте искали да получите LEI кода. Тогава таблицата на доставчиците на LEI филтрира всички доставчици на LEI код от избраната страна.

 

Първата колона на таблицата на Legal Entity Identifier показва името на фирмата на доставчика на LEI. Кликвайки на името на фирмата, то автоматично ще Ви пренасочи към уебсайта на този доставчик. Следващата колона показва езиците на уебстраницата.

 

Първата категория за сортиране е третата колона и показва средното време за обработка. Кликвайки тази категория ще Ви покаже резултатите от най-бавния до най-бързия и обратно. Бързо време на обработка означава, че ще получите LEI кода си за по-малко от 24h, средно време означава 24h-48h, а бавно означава повече от 48h.

 

Колони 4-7 показват цените на Legal Entity Identifier за всяка фирма. Важно е да се отбележи, че показаните цени са без ДДС. Кликвайки желаната категория, можете да видите тези с най-ниски цени или най-скъпите доставчици на LEI. Последната колона на таблицата показва методите на плащане, които доставчиците използват.

НАСОКИ ЗА LEGAL ENTITY IDENTIFIER и FAQ

LEI-search.info Уеб раздел “Насоки” на страницата показва някои съвети за избор на Вашия доставчик на Legal Entity Identifier. Ако никога не сте си купували LEI код и не знаете много за това, тогава има важна информация за това как да си го изберете. Ако все още се притеснявате за LEI кода, не се колебайте да се свържете с LEI Search. Информацията за контакт може да бъде открита от менюто “Свържете се с нас”.

 

FAQ означава често задавани въпроси. Там можете да намерите най-честите въпроси за LEI кода. Проверете въпросите и може да получите отговор на проблема си!

LEI СПРАВКИ

LEI-Search.info също предлага функция на LEI търсене (или функция LEI Справки), където един потребител може да търси фирми с активни LEI кодове или да провери валидността на LEI кода.

 

За да получите резултати, трябва да въведете валиден LEI код или име на фирма в търсачката за LEI справки. Когато намерите фирмата си, може да видите повече подробности за дадената фирма, кликвайки името на фирмата. Там можете да видите подробности като валидност, адрес, регистрационни детайли на LEI код и още.