LEI Регистърът стартира безплатна промоция на Legal Entity Identifier и представя новата си абонаментна LEI услуга – FastLEI

FastLEI

При голяма промяна в LEI индустрията, организациите ще могат да поддържат по-голяма точност на LEI данните, абонирайки се за месечна LEI услуга, включвайки безплатна промоция за първоначално създаване на LEI.

Талин, Естония. 7 май 2019 г. – LEI регистър, лидер в предоставянето и управлението на Legal Entity Identifiers (LEI-та), днес обявиха стартирането на новата си Legal Entity Identifier FastLEI услуга, за да покажат преимуществата на бизнес модела за абонамент към организации, използвайки LEI-та. Налични за първи път в LEI индустрията, преимуществата за абонамент включват безплатни периоди на първоначално създаване на LEI, автоматизирани текущи проверки на точността на данните и предсказуеми повтарящи се месечни такси.

LEI-тата обикновено са валидни една година. Поради редките и често сложни процеси на подновяване, много организации забравят да подновят своите LEI-та и несъзнателно ги оставят да изтекат. Изтеклите LEI-та причиняват проблеми със законите и могат да задържат или анулират определени транзакции, при които са нужни валидни LEI-та.

Предлагайки абонаментната услуга FastLEI, LEI регистърът издава LEI и тогава поддържа месечни, не годишни, взаимоотношения с организацията. Абонаментът включва и често автоматизирани проверки за промени в данни за идентификация, за да помогне на организациите да поддържат своите LEI точни и обновени. Тази значителна промяна в управлението на LEI-тата ще намали риска от изтичане и ще направи управлението на LEI-та по-лесно за фирми с всякакви размери.

Томас Павелсън, Изпълнителен директор на LEI каза: “Клиентите искат застраховка, че техните са валидни и обновени, така че да могат да вършат бизнеса си лесно. Предлагайки FastLEI като абонаментна услуга, ние можем да осигурим по-чести проверки на данните, за да помогнем да се поддържат обновени данните, набавяйки на клиентите ни по-гладки транзакции и валидиране на техните LEI и без противоречива информация за идентичността на организацията.”

Пол Туре, Корпоративен директор по развитието при RapidLEI на Ubisecure каза: “Тенденцията на купуване и използване на дигитални продукти на база абонамент стана норма през последните 10 години. Повечето доставчици на дигитални данни са се обърнали към модел, който означава предсказуеми месечни разходи. Повечето бизнеси предпочитат да знаят, че техните LEI няма лесно да изтекат, ако някой от организацията им забрави годишното подновяване, и че те поддържат точността на LEI данните чрез текущо наблюдение. Новата FastLEI услуга от LEI Регистърът е справяне с LEI индустрията и ние сме възхитени да си партнираме с тях, за да закараме услугата до пазара.”

Чрез партньорството им с RapidLEI, акредитираната LEI услуга на Ubisecure, клиентите на LEI Регистъра печелят от автоматизирания си процес на издаване на LEI и API, издадено при същата LEI сесия. Комбинацията от автоматизация и издаване на API оптимизира традиционната LEI апликация от дни до минути.

Като част от промоционалното стартиране, услугата по абонамент включва безплатно създаване на LEI, валидно до 60 дни без такса.

FastLEI е налично от fast-lei.com веднага, включва до 60 дни безплатно. След като изтече безплатният период, клиентите, които искат да поддържат своите LEI ще бъдат таксувани с £9 на месец.